Menja menjar de debò

Pululant pels meus blogs diaris, m’he trobat un link a un altre blog d’un nutricionista que explica, de forma molt concisa, quina és la millor manera de menjar: quin menjar triar, quina dieta seguir, etc.

El seu consell es resumeix en

“Menja menjar de debò”

O sigui, com menys processat millor. Perquè

– Els esquimals s’alimentaven quasi únicament de greix animal, no tastaven els carbohidrats i estaven ben sans (fins que van començar a tastar la dieta occidental)

– Els massais s’alimentaven bàsicament amb llet, sang i carn de vaca i estaven ben sans

– Alguns pobles japonesos s’alimentaven només de verdures, arròs i una mica de peix i estaven ben sans

Diu que més important que seguir una dieta en concret és que el menjar sigui com menys processat millor. Cito textalment:

 

  • “Food grows and dies. It isn’t created.
  • Food rots, wilts, and becomes generally unappetizing, typically rather quickly.
  • Food doesn’t need an ingredient label (and probably isn’t in a package either).”

Si us ho voleu llegir: Modern Forager “Nutrition 101”

Anuncis

Una resposta a “Menja menjar de debò

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s