Ajuts a la banca

O sigui, que tens els diners al banc perquè en teoria és més segur. A canvi, el banc et matxaca a comissions per mantenir-te els teus diners (i te’n dóna uns interessos ridículs). Si les coses van bé ells hi podran fer més negoci.

I si les coses van malament (els bancs la caguen amb tripijocs ‘subprime’ que fins i tot un nen de 3 anys entendria que són una subnormalada), els governs han de córrer a ajudar els pobres bancs… amb els diners que tu pagues en impostos!!!!

En resum: El client/ ciutadà pringa o sí o sí; i la banca mai no hi perd. 

No seria hora que els bancs i els seus directius assumissin les seves responsabilitats en tot el merder?

Idea extra: el govern ja podria ser igual de ràpid a ajudar els seus amiguets de la banca que a aprovar el finançament de Catalunya, infraestructures per a Catalunya, l’Estatut, temes mediambientals, ajuda al tercer món… Però és que esclar, socialistes al govern o no, la banca són qui remenen les cireres; els catalans no importem a ningú; i el medi ambient o el tercer món… doncs encara menys!

Anuncis

4 respostes a “Ajuts a la banca

  1. Que també és irònic, per cert, que Anglaterra i els EUA, els grans valedors del neoliberalisme, ara siguin els primers a ajudar i nacionalitzar la banca!!

    Quan als 90s hi va haver les crisis financeres del Sud-Est asiàtic (Corea, Hong Kong, Taiwan, etc) i de Mèxic, o més recentment a l’Argentina, defensaven que “s’havia de deixar que el mercat actués i s’autoregulés”. Que no s’hi havia d’intervenir. I ara goita’ls!!! Correm-hi tots a salvar la roba!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s